Νομίσματα:
Ελλάδα

Αποστολή & Επιστροφές

Πολιτική αποστολής

Προσφέρουμε γρήγορη ναυτιλία σε όλο τον κόσμο. Καλώς ορίσατε να συλλέξετε αυτό το site και να πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας, ευχάριστες αγορές

1. Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία, θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Αν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

2. Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη διεύθυνση αποστολής σας πριν πληρώσετε, καλύτερα να αφήσετε τον αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία. Καταχωρίστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ελέγξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού αγοράσετε για ενημερωμένες πληροφορίες.

3. Τα αντικείμενα αποστέλλονται γενικά μέσα σε 12-24 ώρες μετά την επαλήθευση της πληρωμής (Σαβ. & Κυρ και εξαιρούνται οι περισσότερες εθνικές αργίες).

4. Συνήθως χρησιμοποιούμε DHL, EMS, UPS ή FedEx για την παράδοση των αντικειμένων σας, κατευθείαν στην πόρτα σας, βεβαιωθείτε ότι είστε στο σπίτι όταν το δέμα έφτασε στην πόρτα σας.

5. Αφού στείλουμε το πακέτο σας, θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης όταν είναι διαθέσιμος. Ο χρόνος διέλευσης των πακέτων διαρκεί κανονικά από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό, τις διακοπές και τους παράγοντες πέρα ​​από τον έλεγχο της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, παρακαλούμε να έχετε περισσότερη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή μας.

Πολιτική ανταλλαγής

1. Επιτρέπουμε μόνο την πλήρη επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκλήθηκαν από εμάς.

2. Θα δεχτούμε ανταλλαγές για λάθος μέγεθος ή χρώμα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αρχικής παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με το αναγνωριστικό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραγγελίας που θα σας βοηθήσουν. Σχόλια τώρα!

3. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω, θα δώσουμε τη σωστή διεύθυνση επιστροφής. Όλα τα στοιχεία που μας έχουν αποσταλεί πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση i. μι. δεν φοριέται, αλλάζει ή πλένεται, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες. Τα φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα επιστραφούν πίσω σε εσάς.

4. Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής και για τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής των ανταλλασσόμενων αντικειμένων πίσω σε εσάς. Σας συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια όταν στέλνετε στοιχεία σε μας για την δική σας προστασία, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται.

5. Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τον αριθμό καταδίωξης όταν στέλνετε το δέμα πίσω.

Πολιτική επιστροφής

1. Επιτρέπουμε μόνο την επιστροφή για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκαλούνται από εμάς, ελπίζουμε καλή κατανόηση σας.

2. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων (μείον έξοδα αποστολής) εάν δεν έχουν ανοιχτεί και σε κατάσταση πώλησης στην παρακάτω διεύθυνση.

3. Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιστροφή αποστολής πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω και ενημερώστε μας ποια προϊόντα θα επιστρέψετε. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα συσκευάζονται με ασφάλεια και ασφάλεια. Δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη για αγαθά που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιστροφής. Ζητάμε λοιπόν να ζητήσετε Πιστοποιητικό Δημοσίευσης κατά την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου. Αφού λάβουμε τα στοιχεία, η επιστροφή χρημάτων θα ενεργοποιηθεί εντός 14 ημερών.

4. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής - μη βαρεμένα και να περιέχουν όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Θα πιστώσουμε τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, εξαιρουμένου του τέλους επαναχρηματοδότησης / επεξεργασίας 20%, το κόστος διεκπεραίωσης και το κόστος αποστολής από εμάς δεν επιστρέφονται. Όλα τα έξοδα αποστολής που συνδέονται με την επιστροφή αγαθών είναι ευθύνη του καταναλωτή.