Νομίσματα:
Ελλάδα

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί σε γενικές γραμμές πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα ισχύει για κάθε προσωπική πληροφορία που παρέχετε όταν εγγράφεστε μαζί μας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς εξαρτώνται από τις συνθήκες συλλογής και τον τύπο της υπηρεσίας που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από αυτόν τον ιστότοπο, μπορούμε να συλλέξουμε λεπτομέρειες όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες σχετικά με την αγορά σας.

Όπως απαιτείται από το νόμο για να λάβετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή "ευαίσθητων πληροφοριών", θα υποθέσουμε ότι έχετε συναινέσει στη συλλογή όλων των πληροφοριών που μας παρέχονται για χρήση σύμφωνα με αυτήν την πολιτική, εκτός αν μας πείτε κάτι διαφορετικό.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή όταν έχετε επαφή μαζί μας προσωπικά. Δεν συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θεωρούμε ότι η συγκατάθεσή σας παραχωρείται όταν συμπληρώσετε τα πεδία που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση μιας συναλλαγής μέσω αυτού του ιστότοπου.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Συνήθως, συλλέγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους ακόλουθους σκοπούς:

1. Για να διευκολύνετε την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

2. Για να παραδώσετε προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς

3. Να σας παρέχουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

4. Για να ζητήσετε τη γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και τον ιστότοπό μας.

Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για συναφείς σκοπούς, για παράδειγμα για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή για λογαριασμό σας ή για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που αγοράσατε. Συμμετέχουμε σε τρίτους συμβαλλόμενους για την παροχή υπηρεσιών για εμάς, η οποία περιλαμβάνει τη διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών που έχουμε ο ανάδοχος. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή με τρίτους συμβαλλόμενους σε:

1. Παραδώστε τα προϊόντα που αγοράσατε από αυτόν τον ιστότοπο

2. Παρέχει λογαριασμό ηλεκτρονικής μεταφοράς κεφαλαίων, επεξεργασία πιστωτικών καρτών και συναφείς υπηρεσίες

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Διενεργήσαμε με ασφάλεια τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεν θα πραγματοποιήσουμε συναλλαγές, ενοικιάσεις ή πωλήσεις. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν ηλεκτρονικά στο σύστημα του υπολογιστή μας. Firewalls, κωδικοί πρόσβασης, λογισμικό προστασίας από ιούς και φίλτρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προστασία όλων των ηλεκτρονικών πληροφοριών.